2104203918 Θηβών 102, Πειραιάς info@ags1.gr


Προφίλ

Η εταιρεία μας έχει μια επιτυχημένη συνεργασία με την πολυεθνική BSH, του ομίλου BOSCH-SIEMENS τα τελευταία 25 χρόνια και συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Επίσης από το 2006 έχουμε ξεκινήσει να συνεργαζόμαστε με την ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε., στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών, της ασφάλειας και της οριοθέτησης των χώρων στάθμευσης και προσέλευσης των θεατών και σε πάσης φύσεως εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών του σταδίου και του περιβάλλοντα χώρου.Επίσης από το Μάρτιο του 2009, είμαστε στην ευχάριστη θέση, να συνεργαζόμαστε με την ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ στην κατασκευή των θυρών εισόδου ασφαλείας.

Το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά είναι τα παραδοσιακά στοιχεία της εταιρείας, αλλά ο εκσυγχρονισμός, η πιστοποίηση και η προσαρμογή σε όλα τα νέα δεδομένα στο χώρο του αλουμινίου, είναι η εγγύηση για τις κατασκευαστικές δυνατότητες της εταιρείας.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας καθώς και η συνεχής ενημέρωση τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του προσωπικού της επιχείρησης για το αντικείμενο, είναι τα προσόντα που έχουν εκτιμηθεί από όλους τους ευχαριστημένους πελάτες μας.

Η διαφήμιση της εταιρείας μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, οι οποίοι με τη σειρά τους μας προτείνουν νέες συνεργασίες και μας συστήνουν ανεπιφύλακτα.